Köse Devlet Hastanesi Başhekimi Demir Defnedildi

Gümüşhane'de trafik kazasında hayatını kaybeden Köse Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Sezgin Demir, memleketi Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde defnedildi.

Demir için ilçeye bağlı Yenicami köyünde Merkez Camisi önünde ikindi vakti cenaze töreni düzenlendi.

Törene, Demir'in ailesi, yakınları, Köse Kaymakamı Arif Karaman, Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu arada, Demir'in tabutu başında sinir krizi geçiren anne Şükriye Demir ile bir süre önce nikahlandığı ve gelecek ay evleneceği Tuğba Demir'i akbaraları ve yakınları sakinleştirmeye çalıştırdı.

Demir'in cenaze namazını, Almanya'da yaşayan ancak ölüm haberini çalıştığı şirketin işleri nedeniyle Mekke'de olduğu sırada alan dayısı Hacı Abdullah Demir kıldırdı. Demir'in cenazesi, namazın ardından Yenicami köyündeki aile mezarlığına defnedildi.

İstanbul'da geçirdiği yıllık iznin ardından önceki gece geldiği Trabzon Havalimanı'ndan, 29 DK 663 plakalı otomobiliyle Köse'ye dönmek üzere yola çıkan ancak sabah mesaisine gelmemesi üzerine Demir için İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile jandarma ekiplerince arama çalışması başlatılmıştı.

Demir'in cesedi, Trabzon-Gümüşhane kara yolunun İkisu mevkisinde Harşit Çayı kenarında otomobilinin yanında bulunmuştu. Aracıyla iki köprü arasındaki boşluktan aşağı düştüğü anlaşıldı.

Kaynak: AA