Akut’tan Yeni Gönüllüler İçin Tanıtım Toplantısı

AKUT Kuşadası Ekibi yeni gönüllü adayları için Tanışma Toplantısı düzenledi.

Akut’tan Yeni Gönüllüler İçin Tanıtım Toplantısı
Kuşadası Belediyesi’nin katkılarıyla İbramaki Sanat Galerisi’nde gerçekleştirilen ve Kuşadası Belediyesi Başkan Vekili Murat Saraç ile Belediye Meclis Üyesi ve imar komisyonu üyesi Erdoğan Elçi’nin de katıldığı toplantıda, ilk olarak AKUT Kuşadası Şubesi seminer birimi sorumlusu Emre Eren tarafından depremden korunma konulu slayt eşliğinde bir seminer verildi.

Daha sonra AKUT Kuşadası Şubesi adına Ekip Lideri Dr.Tunç Tuncer tarafından alınan eğitimlerden ve gidilen operasyonlardan bilgi verilirken, arama kurtarmada kullanılan bazı teknik aletlerinde tanıtımı yapıldı. Yeni gönüllü adaylarının bilgilendirme amacı da taşıyan toplantıda ayrıca depremden önce alınması gereken önlemler ve Acil Durum Planının güncellenmesine de değinildi.

Toplantıda konuşan Kuşadası Belediye Başkan Vekili Murat Saraç, AKUT’un belediyenin de desteğiyle Kuşadası’nda şube açıp, ekip oluşturmasının büyük önem taşıdığını belirterek, “ Tüm Kuşadası olarak Belediye Başkanı M. Esat Altungün’ün ve belediyenin yaptığı gibi AKUT’a destek olması gerektiğini söyledi.

Kaynak: İHA