Yaşlı Kadın Sulama Kanalında Ölü Bulundu

Erzincan merkeze bağlı Oğulcuk köyünde kuşburnu toplamak için evden ayrılan 63 yaşındaki kadın, köyün yakınlarından geçen sulama kanalında ölü olarak bulundu.

Yaşlı Kadın Sulama Kanalında Ölü Bulundu
Olay, dün akşam saat 20.30 sıralarında Erzincan’a 20 kilometre uzaklıktaki Oğulcuk köyünde meydana geldi. Köyde yaşayan Gülizar Dikme (63) öğlen saatlerinde kuşburnu toplamak için evden ayrılırken, akşam saatlerinde eve dönmeyince olay jandarma ekiplerine bildirildi.

Jandarma ekipleri ve bölgeye sevk edilen AFAD ekipleri görgü tanıklarının verdiği ifadelerden yola çıkarak, Gülizar Dikme’nin en son görüldüğü bölgede arama çalışması yaptı.
Akşam saat 20.45 sıralarında DSİ sulama kanalında görevli bulunan bekçilerin Yalınca köyü yakınlarında sulama kanalı içerisinde bir ceset bulunduğu haberini vermesi üzerine jandarma ekipleri ve arama kurtarma ekipleri bölgeye gitti. AFAD ekipleri tarafından sudan çıkartılan cesedin Dikme’ye ait olduğu öğrenilirken, Dikme’nin cansız bedeni otopsi yapılması için Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: İHA