Müftü Tuna’nın İlk Ziyaretçisi Korkmaz Oldu

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi Müftülüğü'ne atanan Yusuf Tuna’ya hoş geldin ziyaretleri başladı.

Müftü Tuna’nın İlk Ziyaretçisi Korkmaz Oldu
Cami imamlarının yanı sıra Müftü Yusuf Tuna’yı görev gününün ilk gününde ziyaret eden isim Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz oldu. Edirne Müftü Yardımcılığı’ndan Çerkezköy Müftülüğü’ne atanan Yusuf Tuna’yı makamında ziyaret eden Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Tuna’ya yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, “Ziyaretiniz için çok teşekkür ederim. Cuma günü göreve başladıktan sonra ilk vaazımızı yaptık. Göreve başlamadan önce Kızılpınar’a giderek cami dernek yönetimiyle görüştük ve yapımı devam eden bir caminin kıble tespitini yaptık. Bu vesileyle de Kızılpınar’ı ziyaret etmiş olduk” dedi.

Kızılpınar’da bulunan ve yapımı devam eden cami çalışmaları hakkında bilgi veren Faruk Korkmaz, “Göreve geldiğimizden beri dört tane cami yaptırdık. Eski camiyi yıkarak Merkez camiyi yaptık. Özcanlar camiin alt katının çevre düzenlemesini yaptık ve üst katı yarım kaldı. Bu cami içinde yardımlarınızı bekleyeceğiz. Uzun sokakta cami inşaatı devam ediyor. Osmanlı caddesi üzerinde bir cami bitti ve külliye gibi oldu. Camimizin morg siparişini verdik. Morgda geldiği zaman taziye eviyle cenaze yıkama yeriyle çok güzel olacak. Vatandaşımız artık namazını kılmaya başladı.

Özcanların orada ki camiyi bitirirsek oda sizin eseriniz olmuş olacak” diye konuştu

Kaynak: İHA