Başkan Gökçek’ten Çocuklara Bayram Hediyeleri

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, her bayramda olduğu gibi bu bayramda da çocukları sevindirdi.

Başkan Gökçek’ten Çocuklara Bayram Hediyeleri
Sincan Harikalar Diyarı’nda başladığı bayramlaşma turunda Başkan Gökçek, hem vatandaşlarla bayramlaştı hem de çocuklara top, oyuncak bebek ve badminton raketlerinden oluşan çeşitli hediyeler dağıttı.

Ramazan Bayramı’nın ilk gününde Sincan Harikalar Diyarı’nda Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna ile birlikte çocuklara hediyeler veren Başkan Gökçek, vatandaşların büyük ilgisi ile karşılandı. Daha sonra üstü açık otobüs ile Sincan’ın mahallelerini gezen Başkan Gökçek, yol kenarında, duraklarda ve yol boyunca yer alan Başkentlilerle selamlaşarak, çocuklara da renk renk toplar ve çeşitli hediyeler dağıtmaya devam etti.

Başkan Gökçek’e yol kenarlarında ve evlerinin balkonlarında bulunan vatandaşlar da el sallayarak sevgi gösterisinde bulunurken, yol üzerinde araçlarıyla seyreden vatandaşlar ise korna çalarak bu coşkuya eşlik ettiler.

Sincan’ı turlayan Başkan Gökçek, güzergah üzerindeki her çocuğa hediyesini verirken, vatandaşlara da selam ve saygılarını ileterek mutlu ve hayırlı bayramlar temennisinde bulundu.

Sincan’dan sonra Elvankent’e geçerek hediye dağıtımına devam eden Başkan Gökçek, burada da çocuklar ve vatandaşların büyük ilgisi ile karşılandı.

ETİMESGUT’TA BAYRAMLAŞMA TURU
Bayramlaşma gezisini Etimesgut ilçesinde de sürdüren Başkan Gökçek, burada da üstü açık otobüsten çocuklara top, oyuncak bebek ve raketler dağıttı.

Etimesgutlu çocukların mutluluklarıyla şenlik havasında geçen gezide Başkan Gökçek, Etimesgutluları da selamlayarak, bayramlarını kutladı. Hediyelerini alan çocuklar da çifte bayram sevinci yaşamış oldu.
Kaynak: İHA