Ali Erkazan: Hastaneye götüreyim dedim istemedi

Tiyatro oyuncusu Ali Erkazan, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Selçuk Yula'nın vefatıyla ilgili önemli bir açıklama yaptı.

Ali Erkazan: Hastaneye götüreyim dedim istemedi
Selçuk Yula'nın ölümüne ilişkin konuşan tiyatrocu Ali Erkazan 'Dün bizdeydi. Rahatsızlandı, kustu ama hastaneye gitmedi'dedi.

Fenerbahçe 'nin eski futbolcusu Selçuk Yula, bu sabah kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Ölüm haberi üzerine hastaneye gelen tiyatro oyuncusu Ali Erkazan, ünlü futbolcunun dün rahatsızlanarak kendi evine geldiğini ancak hastaneye gitmek istemediğini söyledi.

'KALBİMDE BİR ŞEY YOK DEDİ'
Selçuk Yula 'nın ölümüne ilişkin açıklama yapan Ali Erkazan, “Selçuk Yula çok iyi bir dostumdu” dedi. Dün dışarda rahatsızlandığı için kendi evine geldiğini anlatan Erkazan şunları söyledi: “Çok büyük bir dostluğumuz var. Dışarda rahatsız olmuş bana geldi kızıyla. Evde kusturduk toparladı. Hastaneye götüreyim dedim istemedi. Sonra taksiye bindi gitti. Sanırım dün evdeki kusması bunun bir işaretiydi. Hastaneye götürmek isteyince, 'Ben ber hafta önce baktırdım kalbimde bir şey yok'dedi. Çok inatçıydı.”