Bingöl ve Avşar’dan Başkan Akgün’e Ziyaret

Türk Halk müziğinin sevilen ismi Yavuz Bingöl ve Avşar Filmi’nin sahibi Şükrü Avşar, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü ziyaret etti.

Türk Halk müziğinin sevilen ismi Yavuz Bingöl ve Avşar Filmi’nin sahibi Şükrü Avşar, Başkan Hasan Akgün’ü makamında ziyaret etti. Büyükçekmece Belediyesi’nin kültürel faaliyetler açısından örnek bir ilçe olduğunu belirten Bingöl, Büyükçekmece halkının sanata ve sanatçıya değer veren bir belediye başkanına sahip olduğunu söyledi.

Bingöl, “Gerçekleştirilen kültürel etkinlikleri dünya çapında ses getiriyor. Başkan Akgün’e bir sanatçı olarak teşekkür ederim” dedi.

Büyükçekmece ilçesinde film platosu kurmak istediklerini belirten Avşar ise “Büyükçekmece ilçesi hem belediye başkanıyla olsun hem de konumuyla olsun bizim için cazip bir merkez olur. Kısmet olursa burada bir plato oluşturmak isterim” diye konuştu.

Gerçekleşen ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirten Başkan Akgün, “Ülkemizde gerçek sanatçıya ve sanata değer verenler azalıyor. Büyükçekmece ilçesi olarak yapmış olduğumuz kültürel ve sanatsal faaliyetlerle gelecek nesillerimize sanata ve sanatçıya duyulması gereken saygıyı da aşılıyoruz aslın da. 14 yıldan beri yapmış olduğumuz kültür ve sanat festivali buna en iyi örnek” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA