Kırıkkale Valisi Kolat, Keskin'de İncelemelerde Bulundu

KIRIKKALE - Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Keskin ilçesini ziyaret ederek, burada ilçe belediye başkanları ve köy muhtarlarının katıldığı toplantıya katıldı.

Kolat, burada yaptığı konuşmada, Keskin, Çelebi ve Karakeçili ilçelerinin kaymakam, belediye, belde başkanları ve köy muhtarlarının katıldığı koordinasyon toplantısı düzenlediklerini belirterek, sorunları yerinde tespit edip, çözümü hakkında da yerinde müdahalede bulunduklarını kaydetti.

Sağlık, güvenlik, ulaşım, tarım, eğitim ve diğer konularda vatandaşların ve ilgili kişilerin taleplerini alacaklarını ifade eden Vali Kolat, şöyle konuştu:

"Toplantıda yapılan çalışmalar hakkında ilçe yöneticilerine bilgi verdik. Onların bizden varsa taleplerini aldık ve değerlendireceğiz. Önümüzdeki yatırım programlarında bunları esas alınacak. Bu tür çalışmaları zaman, zaman yapmak istiyoruz. Vatandaş, dairelere gelsin, kaymakamlığa, valiliğe gelsin den çok bizler vatandaşın ayağına giderek, köy ve belde ziyaretlerini arttıracağız. Zaten devam ediyoruz. Yerinde görerek, yapılan çalışmaları hizmetleri de yerinde değerlendirerek, çalışma ve hizmet şevkini arttırmayı amaçlıyoruz."

Kolat, çalışmaların hayırlı olması dileğinde bulundu.

Kaynak: AA