İzmir Müftüsü Muslu, Başkan Tartan'ı Ziyaret Etti

İzmir İl Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ı ziyaret etti.

İzmir Müftüsü Muslu, Başkan Tartan'ı Ziyaret Etti
Dört ay önce İzmir İl Müftüsü olarak göreve başlayan Prof. Dr. Ramazan Muslu Başkan Tartan’ın çalışmalarını takdirle izlediklerini söyledi.

Muslu, dinin, ideolojilerin iyi taraflarını almak gerektiğini belirterek, “Ramazan ayında vatandaşa yaptığı gıda yardımları, verdiği iftar yemekleri, camileri temizletmesi örnek alınacak davranışlar. Ayrıca Cuma Namazı’nda camilere sığmayan vatandaşların gazete üstünde namaz kılmasını önlemek için seccade dağıtması da çok ince bir davranış. İlk kez bir yerel yöneticinin böyle bir hizmet verdiğini görüyorum” dedi.

Her zaman kente hizmet için varolduğunu dile getiren Başkan Tartan, “Vatandaşlarımızın mutluluğu benim mutluluğum. Kente huzur lazım. Ben siyaset yapmıyorum. Yerel yönetici olarak bütün vatandaşlarımızı ayırt etmeden kucaklıyoruz. İyi günlerinde, kötü günlerinde yanlarında olmaya çalıyoruz. Pek çok konuda örnek oluyoruz, bu da bizi ayrıca mutlu ediyor. Dinimiz hoşgörü dini ama istismar edenler oluyor. Onları da ayıklamak gerek“ diye konuştu.

Tartan, Konak Belediyesi’nin müftülüğün ihtiyacı olduğunda her zaman yanlarında olacağını da sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA