Kırıkkale'de Trafik Kazaları: 3'ü Çocuk 11 Yaralı

Kırıkkale'de meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında 3'ü çocuk 11 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kazalardan ilki Kırşehir-Kırıkkale karayolu 11. kilometrede meydana geldi. Nihat Örnek idaresindeki 71 EP 178 plakalı otomobil ile Cemal Kaya idaresindeki 71 EY 397 plakalı otomobil Hasandede Köyü yakınlarındaki bir kavşakta çarpıştı. Meydana gelen kazada Sultan ve Kardelen Örnek ile Kenan (28), Volkan (24), Emine (23) ve Ecrin Sultan Kaya (3) yaralandı.

Diğer kaza, Kırıkkale-Çorum karayolu Delice ilçesi yakınlarında 50. kilometrede meydanaa geldi.

Çağrı Türk (20) idaresindeki 06 VT 217 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak bariyerlere çarpması sonucu orta refüje düştü. Meydana gelen kazada sürücü ile birlikte İbrahim Türk (20) yaralandı.

Bir diğer kaza ise, Kırıkkale-Kırşehir karayolu 25. kilometrede meydana geldi.

Yusuf Demirkan (36) idaresindeki 06 TVE 50 plakalı otomobil ile aynı yöndeki Battal Yılmazer idaresindeki 16FLVZ yabancı plakalı otomobil ile çarpıştı. Meydana gelen kazada, sürücü Yusuf Demirkan ile İsmail (13) ve Ayşenur Demirkan (6) yaralandı.

Meydana gelen kazalardaki yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerinin olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Kırıkkale'deki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındığı belirtildi.

Güvenlik güçleri meydana gelen kazalarla ilgili olarak soruşturma başlattı.
Kaynak: İHA