Rize Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı

RİZE - Rize Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı, Vali Nurullah Çakır başkanlığında yapıldı.

Rize Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen toplantıya, RTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Meclis Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu, Kalkandere Belediye Başkanı Nihat Çolak ve kurul üyeleri katıldı.

Vali Çakır, burada yaptığı konuşmada, Rize OSB ile ilgili çalışmaların dört yıllık bir duraksama döneminin ardından yeniden başlayacağını belirterek, "24 Haziran 2009 tarihinden bu yana yaşanan duraksama döneminin ardından, yine 24 Haziran tarihi itibariyle altyapı çalışmalarına yeniden başlanması ve kamulaştırma konusunda yüzde 95'lik oranın gerçekleştirilmiş olmasının mutluluğunu yaşamaktayız. 2015 yılında tamamlanacak olan Ovit Tüneli öncesinde, yapacağımız çalışmalar bölgede sanayi alanında önemli bir aşama kaydetmemizi sağlayacaktır" dedi.

Rize OSB konusunda ödeneklerin zamanında aktarılmasına katkı sağlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a minnettar olduğunu ifade eden Çakır, katkılarından dolayı İl Genel Meclisine, RTSO Meclisine ve konuya ilişkin sekretarya hizmetinde bulunan herkese teşekkür etti.

Toplantı gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam etti.

Kaynak: AA