10. Kemer Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali Başladı

Antalya’nın Kemer İlçe Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan festivalin kortej yürüyüşü, Kemer ralli alanında başladı.

10. Kemer Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali Başladı
Liman Caddesi ve Atatürk Caddesi’nden devam eden kortej binlerce kişinin alkışları arasında ilçe stadyumunu ulaştı. İlçedeki çeşitli otellerin, yerli ve yabancı animasyon ekiplerinin katılımıyla hazırlanan festivalin açılışına Kmer Belediye Başkanı Mustafa Gül, KKTC Kardeş Şehir Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy, Antalya MHP İl Başkanı Osman Çetin, Kemer Emniyet Müdürü Kadir Yıldız, KKTC Antalya Tmsilcisi Münir Korman, MHP İlç Başkanı H.Hüseyin Karadüz, Kemer Belediye Başkanı Yardımcısı Mustafa Culfa, Meclis Üyeleri Tolga Minta, Zekiye Muşlu ve Mustafa Tıraş ile yaklaşık 15 bin davetli katıldı.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül açılışta yaptığı konuşmada, Kemer’de her bireyin turizmden gelir sağladığını, söyleyerek, ilçede yaşanacak küçük bir olumsuzluğun turizm zarar verebileceğini hatırlattı. Esnafın yerli ve yabancı turistlere yönelik davranışlarına dikkat etmesi gerektiğini, festivallerle İlçeyi kaynaştırdıklarını hatırlatan Başkan Gül, “İstanbul’daki olayları görüyorsunuz. Turistlerin rezervasyonlarını iptal ettikleri söylentileri otelcilerimizi sıkıntıya düşürüyor. Kemer halkının bu olaylara karşı gösterdiği sabır ve sükunete teşekkür ederim” dedi.

Festival kapsamında sanatçı Ankaralı Ayşe bir konser verdi.
Kaynak: İHA