Çarşamba'da Yılın En İyi Sürücülerine Plaket

Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Şube Amirliği'nin Trafik Haftası dolayısıyla belirlediği yılın en iyi sürücülerine Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız ve Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar tarafından plaket verildi.

Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Şube Amirliği tarafından yapılan çalışma sonucu yıl içinde hiç trafik cezası almayan ve trafik kurallarına uyan Haşim Baylan ve Birol Yıldız yılın en iyi sürücüleri olarak belirledi.

Baylan ve Yıldız'a Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız ve Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar tarafından plaket takdim edildi.

Kaymakam Yıldız, trafiğe her yıl çok sayıda aracın girdiğini ve otopark sorunu oluştuğunu, bu nedenle belediyelerin otoparkı olmayan binalara ruhsat vermemesi gerektiğini dile getirdi.

Belediye Başkanı Dündar da sürücüleri trafik kurallarına uydukları için tebrik ederek, "Trafik kurallarının insanlara çok iyi anlatılması gerekiyor. Her yıl trafiğe çok sayıda aracın girdiğini biliyoruz ve bizler de bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

Muhabir: Yaşar Karaman

Yayıncı: Dilek Sezen
Kaynak: AA