"Sokak Festivali" 25-26 Mayıs'ta

Eskişehir'de bu yıl altıncısı düzenlenecek olan "Sokak Festivali"25-26 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

Büyükşehir'den yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediyesi ve Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi işbirliğiyle yapılacak festival kapsamında, konserler, çeşitli sahne gösterileri ve renkli etkinlikler düzenleneceği bildirildi.

Porsuk Bulvarı Adalar mevkisinde 25 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek açılış yürüyüşüyle başlayacak festivalin birinci gününde, yerli ve yabancı birçok sanatçı ve gösteri grubunun şovlarının yanı sıra, renkli stantlar, sokak şarkıcıları, kukla, jimnastik ve Tepebaşı Belediyesi Eko Ritim Şov grubu çeşitli gösteriler sahneleyeceği belirtildi.

Ayrıca etkinlikler kapsamında Porsuk Bulvarı üzerinde yer alan Eti Park açık hava sinemasında "Aşk Tesadüfleri Sever" filminin de Eskişehirli sinemaseverlerle buluşacağı aktarıldı.

Festivalin ikinci gününde, stant etkinlikleri, sokak müzisyenlerinin konseri, tek kişilik orkestra Cigo ve 15 yaş dans grubunun gösterileri, sokak tiyatrosu, moda defilesi ve Eko Ritim Şov grubu ile Latin Cuba konserinin yapılacağı ifade edildi.

Festival'in, 26 Mayıs'ta Bulutsuzluk Özlemi'nin konseriyle sona ereceği kaydedildi.

Kaynak: AA