Koltuk altından esrar, iç çamaşırından eroin çıktı

Konya’da polisin yaptığı çalışmalar sonucu eroin, esrar ve bonzai ile yakalanan 8 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.3 farklı olayda otomobilin koltuk altından esrar çıkarken, bir kişinin iç çamaşırında ise eroin bulunduğu öğrenildi.

Koltuk altından esrar, iç çamaşırından eroin çıktı
Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kadınhanı İlçe Emniyeti ve KOM Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri ortak bir çalışma yaptı. Kadınhanı İlçesinde sokak satıcılığı yaptığı belirlenen 8 kişilik grubu tespit eden ekipler baskın yaptı. Yapılan baskında uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen 8 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 3 kiloya yakın esrar ile 10 paket bonzai ele geçirildi. 8 şüpheliden 5 'i çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uyuşturucu ticaretine izin vermeyen Narkotik polisi, Gökhan S 'nin (30) kullandığı otomobili kent girişinde durdurdu. Polis, otomobili dedektör köpek Ares ile birlikte aradı. Ares, aracın koltuğunun altında 7 kilo esrarı buldu. Gözaltına alınan şüpheli Gökhan S., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Konya 'ya uyuşturucu madde gelmemesi için çalışmalarına ara vermeyen polis, Gökhan K. (23) ile Yunus G 'nin (28) bulunduğu aracı durdurdu. Şüpheli hareketleri bulunan Gökhan K 'nin üzerini arayan polis, iç çamaşırına gizlenmiş 30 gram eroin buldu. Araçta ve şahıslar üzerinde aramaya devam eden polis, toplam 350 gram eroin ele geçirdi. Her iki şüphelide çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA