Kuzey Güney 69. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Kanal D’nin iddialı yapımlarından Kuzey Güney’de heyecan gittikçe artıyor. Kuzey Güney, heyecanla beklenen 69. Bölümü ile 10 Nisan Çarşamba akşamı Kanal D seyircisiyle buluşuyor.

Kuzey Güney 69. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Kuzey Güney 69. Bölüm özeti:

Aradaki tek engel olan parmaklıklar da kalkmış, ama Cemre hala Kuzeye kavuşamamıştır. Cemre Kuzeyin gidişinin ardından sebepler bulmaya çalışır, Güney'in bir numara yaptığından şüphelenen tek kişi yine Cemredir.

Güney ise ikisini tamamen ayırma planını, artık daha gözü kara uygular , Kuzey'in gidiş sebebinin, sadece 'Kuzey'in korkaklığı ' olduğu konusunda Cemreyi ikna etmeye çalışır. Ama Cemreyi ikna edemez. Cemre ne olursa olsun Kuzeye sesini duyurmalıdır.

Cemre'nin hapishaneden çıkmasından sonra, Barış da kendi özgürlüğünü garanti altına almaya çalışır. Ancak. Güney, Barış ve Deniz arasında gizli bir pazarlık olduğunu fark edecektir..

Banu, Güney'in gerçek yüzünü görmeye başladığı günden itibaren, O'nun oyunlarını bozmaya kararlıdır. Sonunda Güney'i köşeye sıkıştırır. Ama Güney kolay kolay pes etmeyecektir..
Kuzey'den umudunu kesmeyen Cemre, ona ulaşmak için her yolu dener, Cemre'yi Kuzey'e ulaştıracak yardım, hiç beklemediği bir yerden gelir.

Cemre, Kuzey'den asla vazgeçmeyeceğini bir kez daha kanıtlayacaktır.