Markete Giren Maskeli Hırsızlar Sigara ve Çorap Çaldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir marketin kilitlerini keserek soygun gerçekleştirilen şahıslar, güvenlik kameralarına yakalandı.

Markete giren 4 kişinin marketten sadece sigara, parfüm ve çorap çalması dikkat çekti.
Fethiye'nin Kemer beldesinde Ali Karakaya'ya ait market son bir yıl içerisinde 3 kez soyuldu. 4 ay aralıklarla iki kez soyulan markete demir kepenk ve kamera taktırması bile hırsızları durduramadı. Önceki gece saat 03.00 sularında otomobille markete gelen 4 kişi, iki gruba ayrılarak etrafı gözetledi. Daha sonra iki kişi marketin demir kilitlerini kopararak içeri girdi. Sigara kolilerine yönelen hırsızlar, rafta bulunan bütün sigaraları torbalarına doldurdu. Raflardaki sigaraları boşaltan hırsızlar, daha sonra parfüm ve çorap reyonlarına yöneldi. Torbalarını dolduran hırsızlar marketten ayrıldı. Diğer iki kişilik grubun gözcülük yaptığı hırsızlık anı, marketteki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
Son 1 yıl içerisinde iş yeri 3 kez soyulan market sahipleri, durumu Kemer Jandarma Komutanlığı'na bildirdi. Olayla ilgili çalışma başlatan ekipler, marketten parmak izi aldı.