Başkan Keskin’in Pazar Mesaisi

Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, hafta sonunun ilçede kurulan pazara ayırdı.

Başkan Keskin’in Pazar Mesaisi
Sabah saatlerinde Kadın El Sanatları Pazarı esnaflarıyla toplantı yapan Keskin, daha sonra boydan boya pazarı dolaşıp esnafı dinledi, vatandaşlarla görüştü. Keskin’e pazaryeri gezisinde Ödemiş Terziler Odası Başkanı Ayhan Akçam, daire amirleri ve belediye yetkilileri de eşlik etti.

Başkan Bekir Keskin, ilk olarak Ödemiş Kadın El Sanatları Pazarı esnaflarıyla düzenlenen toplantıya katıldı.

Kent Meydanı düzenlemesi kapsamında belediye binasının yıkılması ve Üç Eylül Tayyare Parkı’nın yeniden ele alınması çalışmaları boyunca Kadın El Sanatları Pazarı esnaflarının nerede tezgah açacaklarının ele alındığı toplantıda Keskin, esnafın görüşlerini dinledi.

Kent Meydanı çalışmaları kapsamında Kadın El Sanatları Pazarı’nın yeniden ele alınacağını ifade eden Keskin, “Bugün esnafımızla ilk toplantımızı yapıyoruz. Burada önemli olan esnafımızın isteği ve görüşü. İstekleri ve görüşleri aldıktan sonra buna göre bir planlama yapacağız. Çalışmalar sırasında esnaflarımızın da işlerinin azalmaması için bir takım girişimlerimiz olacak. İlerleyen dönemde de yine buradaki esnafımızla buluşup çalışmaları değerlendireceğiz” dedi.

Toplantıda esnaf, Kent Meydanı çalışmaları sonrası yeni Kadın El Sanatları Pazarı’nın yeri hakkında görüşlerini aktardı. Toplantının memnuniyet verici olduğunu kaydeden pazar esnafı, özellikle Kadın El Sanatları Pazarı’nın Mithatpaşa Caddesi yönündeki girişine tur otobüslerinin yolcu indirip, bindirmeleri için iki otobüslük bir cep yapılmasını istediler.

DAHA SONRA PAZARYERİ TURU
Keskin, buradaki toplantının ardından Ödemiş Terziler Odası Başkanı Ayhan Akçam ile birlikte pazaryeri turuna çıktı. Bankalar Caddesi’nden Ulus Meydanı’na kadar pazaryerinin her tarafını turlayan Keskin’e, esnaf ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ödemiş Şubesi'nin bayrak ve bildiri dağıtma etkinliğine katılıp Atatürk portreli ve imzalı tişörtü giyen Keskin, Engelsiz Kahve ziyaretinde de vatandaşlarla bir araya geldi.

Bir esnaftan çilek alan Keskin, çilekleri diğer esnaf, vatandaş ve belediye yetkilileri ile paylaştı. Keskin ve beraberindekiler, pazaryeri turunu Ulus Meydanı’nda tamamladı.
Kaynak: İHA