Chp Milletvekili Tunay: Kimse Yok Mu Topluma Önemli Bir Rol Model Oluyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Faik Tunay, Kimse Yok Mu Derneği'nin ülke insanına önemli bir rol model olduğunu söyledi.

Derneğin çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eden Tunay, özellikle köy okullarına yapılan yardımlarla gurur duyduğunu bildirdi. TBMM'nin en geç milletvekili unvanına sahip CHP İstanbul Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu üyesi Tunay, yaptığı faaliyetler nedeniyle Kimse Yok Mu Derneği Balıkesir Şubesi'ne teşekkür yazısı gönderdi. Tunay, teşekkür yazısında, derneğin çalışmalarını büyük bir dikkatle takip ettiğini söyledi.

TBMM antetli ve fotoğrafının bulunduğu mektubunda, "Kimse Yok Mu'nun gönüllü öğretmenleri köy okulundaki çocukları sevindirdi" başlıklı haberi büyük bir mutlulukla okuduğunu belirten CHP Milletvekili Tunay, mektubunda şu görüşlere yer verdi: "Haberi okuduktan sonra büyük bir gurur duyduğumu belirtmek istiyorum. Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nin çalışmalarını büyük bir dikkatle takip ettiğimi belirtmek istiyorum. Çalışmalarınız ile ülkemiz insanına önemli bir rol model olduğunuzu bir kez daha göstermiş oldunuz."CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay, Kimse Yok Mu Derneği Balıkesir Şube Sorumlusu Yaşar Yeşil adına gönderdiği mektubun son kısmında ise "Bu önemli davranışınızdan dolayı CHP ve TBMM'nin en genç milletvekillerinden biri olarak sizi kutluyor, başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum." dedi.

Kimse Yok Mu Derneği Balıkesir Şube Sorumlusu Yeşil, dernek olarak gece gündüz çalışmalara devam ettiğini belirterek, "Yılın 12 ayı hizmet veriyoruz. Köy okullarına rutin yardımlarımız var. Bu çalışmalarımız basında yer alıyor. Böyle olunca sayın İstanbul milletvekilimiz Faik Tunay Bey haberi internetten okumuş. Bunun üzerine bize Meclis'ten teşekkür mektubu gönderdi. Bu durum bizim hoşumuza gitti, duygulandık. Bu yardımları sürekli yapıyoruz, fakat Balıkesirli olmamasına rağmen sayın vekilimizin bize yazı göndermesi bizi memnun etti. Bizim heyecanımızı, aşkımızı ve şevkimizi artırdı." diye konuştu.

Yapılan yardımların karşılık bulması ve takip ediliyor olmaktan mutlu olduklarına dikkat çeken Yeşil, "Dünyada 90 ülkede faaliyet gösteriyoruz. Türkiye'de ise 40 tane şubemiz var. Yapılan yardımlarımızın hiç bir zaman boşa gitmediğine inanıyoruz. Büyüklerimizin bizi takdir edip, teşekkür etmesi tabi ki bizi sevindirdi. Sayın milletvekilimize teşekkür ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz." dedi.