Şehit Polisin Adı Hatıra Ormanında Yaşayacak

Cudi Dağı'nda terör örgütüne yönelik olarak düzenlenen operasyonda şehit düşen özel harekat polisi Yavuz Selim Arslan’ın adı polis hatıra ormanında yaşayacak.

Şehit Polisin Adı Hatıra Ormanında Yaşayacak
Göksun İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz sene oluşturulan hatıra ormanı bu yıl 1400 adet çam ağacının dikimiyle tamamlandı. Fidan dikimi törenine Göksun Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Cumhuriyet Başsavcısı Harun Güven,İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üst Teğmen Abdullah Yaylamış, İlçe Emniyet Müdürü Ali Uzun ,kurum amirleri, sivil toplum Kuruluş temsilcileri ve şehit yakınları katıldı.

Tören esnasında, Cudi Dağı'nda şehit düşen özel harekat polisi Yavuz Selim Arslan’ın babası Mehmet Arslan’a burada bir sürpriz yapıldı. İlçe Emniyet Müdürü Ali Uzun tarafından ‘Polis Hatıra Ormanı’ ismi değiştirilerek, Şehit Polis Yavuz Selim Arslan’ın isminin yazıldığı tabela yarlaştirildi.

Sürpriz karşısında oldukça duygulanan şehit babası, "Başta kaymakamımız ve emniyet müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Oğlumun ismi artık bu ormanda yaşayacak" dedi.

Kaynak: İHA