Medcezir 15. Bölüm Fragmanı

Medcezir 15. Bölümü ile 27 Aralık Cuma akşamı Star TV'de.

Medcezir 15. Bölüm Fragmanı
Medcezir 15. Bölüm Fragmanı. Medcezir 15. bölümü ile yine kalpleri fethetmek için geliyor. Medcezir 15. Bölümü ile 27 Aralık Cuma günü Star TV'de yayınlanacak.

Medcezir 15. Bölüm Fragmanını İzlemek İçin TIKLAYIN

Yaman'ın romantik sürprizi, Mira'nın kalbini Yaman'ın kalbine bir adım daha yaklaştırır... Yaman, Mira'nın bugüne kadar tanıdığı bütün erkeklerden çok daha farklıdır. Mert'le geçirdiğii geceden sonra Eylül aşkın yepyeni bir yüzü ile tanışır. Eylül de o gece kalbini,ruhunu yavaşça Mert'in ellerine bırakır.

Selim'le Ender habersizce geldikleri için mahcup bir şekilde, sessizce evden ayrılırlar, doğruca şirkete giderler ve Asım Şekip Kaya'nın kendilerine açtığı savaşa hazırlıksız yakalanırlar.

Kenan'ın hapishanedeki ziyaretçisinin bıraktığı emanet bir şekilde Yaman'ın eline ulaşır... Fakat Kenan, ziyaretçisinden kimseye söz etmez... Tüm bunları dışardan takip eden Selim, Yaman'ın ilk kez ondan bir şey sakladığına şahit olacaktır.

Öte yandan eski sevgilisi Leyla'nın hala Yaman'la ilgilendiğini fark eden Mira, Yaman'la Leyla arasındaki ilişkiyi daha çok sorgulamaya ve merak etmeye başlar. Bu süreç, Mira'nın şahit olduğu olaylara bakış açısını değiştirir. Yaman ise Mira'ya yılbaşında özel bir hediye verebilmek için deli gibi çalışırken, ilişkilerindeki huzursuzluğu gözden kaçırır.

Yalan Mira'nınen sevmediği şey ve adeta mayınlı bölgesidir. Yaman hiçte farkında olmadan bu alana girdiğinde, Mira'yla ilişkisindeki ilk büyük sınavı vereceğinden haberdar değildir.

Medcezir 15. Bölüm Yayın Günü:27 Aralık Cuma
Medcezir 15. Bölüm Yayın Saati: 20.00