Başkan Adayı Sever'den Ak Parti Toroslar İlçe Teşkilatı'na Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İçel Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sever, AK Parti Toroslar İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek partililerle buluştu.

Başkan Adayı Sever'den Ak Parti Toroslar İlçe Teşkilatı'na Ziyaret

Ziyarette konuşan AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Bilal Babalıklı seçimi kazanmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade ederek, "Seçimi kazanmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bu yorgunluğun çıkması için mutlaka İçel Büyükşehir Belediyesi'ni almamız gerekmektedir. İnşallah da bunu başaracağız" diye konuştu.

Ak Parti İçel Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sever ise İçel'e en iyi hizmeti sunmak için aday olduğunu söyledi.

Hükümetin İçel'e çok büyük yatırımlar yaptığını belirten Sever, "Merkezi Hükümetin yaptığı projelere rağmen İçel hak ettiği konumda değildir. Sosyo-ekonomik değerlere baktığımız zaman İçel Türkiye'de 24. sıradadır. İçel Türkiye ortalamasının altındadır. Türkiye'de kişi başına gelir 10 bin 500 dolar iken İçel'de kişi başına gelir 8 bin dolar civarındadır. İçel'in kalkınması,hizmeti taçlandırmak için yerel yönetimlere çok ciddi görevler düşmektedir" şeklinde konuştu.

İçel'i hak ettiği yere AK Parti'nin getireceğini savunan Sever, "Büyükşehir çalışacak İçel kazanacaktır. Yapılan araştırmalar neticesinde İçel'in eksiklerini bilmekteyiz. Öncelikle kanalizasyon, alt yapı, ulaşım, çöp ve temizlik sorunu olduğunu biliyoruz. Bunlara çözüm getireceğiz. İçel'in hayat standardının yükselmesi için tüm gücümüzle çalışıp İçel'e sunacağız. AK Belediyecilikle Büyükşehir çalışacak İçel canlanacak" dedi.

Kaynak: İHA