Türk polisine hakaret eden CHP'li Aygün'e bir tepki de Gökçek'ten

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün, Türk polisine hakaret niteliğindeki sözlerine bir tepki de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten geldi.

Türk polisine hakaret eden CHP'li Aygün'e bir tepki de Gökçek'ten
TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu bünyesinde oluşturulan Terör ve Şiddet Olayları Kapsamında Yaşam Hakkı İhlallerinin İncelenmesine yönelik Alt Komisyon, hazırlanan taslak raporunu görüşmek üzere toplandı.

Toplantının henüz başında AK Partili Mehmet Metiner, CHP'li Mahmut Tanal ve Hüseyin Aygün'ün arasında ise ilginç bir diyalog yaşandı. CHP'li Mahmut Tanal, katıldığı bir mahkemede sivil polisler nedeniyle oturacak yer bulamadığını söyledi. AK Partili Mehmet Metiner ise 'Sivil polis olduklarını nereden anladınız?' karşılığını verdi. Bu sırada söze giren CHP'li Hüseyin Aygün ise 'Sivil polis oldukları yüzlerinden anlaşılıyor. Çünkü insandan çok eşyaya benziyorlar' dedi. Basın mensuplarının 'Eşek mi dediniz, eşya mı?' şeklindeki sorusuna ise Aygün 'Eşek demedim, eşya dedim. Eşek en azından işimize yarıyor' cevabını verdi.

İşte CHP 'li Aygün 'ün Türk polisine hakaret içeren bu sözlerine eleştiriler çığ gibi büyürken son tepki Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten geldi. Aygün 'ün sözlerini Twitter adresinden değerlendiren Gökçek, 'BU HÜSEYİN AYGÜN HADDİNİ İYİCE AŞTI... POLİSİMİZE UZATTIĞI DILE BAKIN... TERBİYELİ OL AYGÜN. ŞİMDİLİK SANA HÖT DİYORUM' ifadelerini kullandı.

İşte Melih Gökçek'in o tweeti;

Türk polisine hakaret eden CHP'li Aygün'e bir tepki de Gökçek'ten