Nazilli’de Üst Yapı Çalışmaları Sürüyor

Nazilli Belediyesi yol açma ve düzenleme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Nazilli’de Üst Yapı Çalışmaları Sürüyor
Nazilli'de Arslanlı Mahallesi ve Ağız Diş Sağlığı Merkezinin kuzey tarafında yol yapım çalışmalarına başladı.

Daha önce ihalesi ve sözleşmesi yapılan iş kapsamında planlanan Arslanlı Mahallesi 19 Mayıs Caddesi ve yapımı devam etmekte olan düğün salonu etrafında ki yol açma çalışmaları başladı.

305 metre uzunluk 12 metre genişliğindeki 19 Mayıs Caddesi, Arslanlı mahallesi girişinden Beydağ- Ödemiş yoluna bağlanıyor. İnşaatı devam eden Arslanlı Düğün Salonu etrafında açılan yeni yollarla birlikte düğün salonu çevre düzenlemesi de yapılmış olacak. Açılan yolların alt yapı çalışmaları olan yağmur suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi de Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılıyor. Yolların kenarına döşenecek olan tretuvar bordürlerinden sonra kullanışlı ve modern görünüm sağlayan beton parke döşeme çalışmalarına da başlanacağı belirtildi. Öte yandan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi kuzeyinde kalan 84 metre uzunluk, 10 metre genişliğinde açılan yolda da aynı işlemler uygulanacağı ifade edildi.

Yeni cadde ve sokakların açılması için istimlak çalışmaları, asfaltlama ve parke taşı döşendiğini söyleyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık; “Yeni açtığımız yolları imara uygun, planlı bir şekilde yapıyoruz. Hızla gelişen ve kabuğuna sığmayan Nazilli modern ve iyi aydınlatılmış caddeleri ile vatandaşlarımızın övündüğü bir kent olacak" dedi.

Kaynak: İHA