Ak Partili Vekiller ve İl Başkanı Gündoğmuş’ta

AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, AK Parti Antalya Milletvekilleri Gökçen Özdoğan Enç, Menderes Türel ve İl Kadın Kolları Başkanı Nezihe Tezcan Yoldan ile birlikte Gündoğmuş ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Ak Partili Vekiller ve İl Başkanı Gündoğmuş’ta
Partililer ilk olarak Gündoğmuş’ta, Çınaraltı Kahvehanesinde vatandaşlarla sohbet edip taleplerini dinledi. Amaçlarının her zaman vatandaşa hizmet olduğunu belirten İl Başkanı Köse ve milletvekilleri, Belediye Başkanı Mehmet Özeren’in vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için çalıştığını belirterek, “Bizler de Ak kadrolar olarak her zaman yanınızdayız. Siyasetten muradımız, laf yerine hizmet üretmektir” dediler.

Partililer, Gündoğmuş belde ve köylerde ziyaret etmek için yola devam ederken, Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç ve İl Kadın Kolları Başkanı Nezihe Tezcan Yoldan ise ilçe merkezinde kadın kolları üyeleri ile toplantı ve ev ziyaretleri yaptı. AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ve Milletvekili Menderes Türel, İlçe Koordinatörü Sayit Ülker ve Abdullah Mutlu, Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, il genel meclis üyeleri, ilçe, belde belediye başkanları ile birlikte, Gündoğmuş’un Kayabükü, Çayırözü, Bedan, Ortaköy ve Köprülü’yü ziyaret ettiler.

Kayabükü Köyü Uçansu bölgesinde 23 köy muhtarı ile toplantı yapan İl Başkanı Mustafa Köse ve Milletvekili Türel, köy muhtarlarının asfalt çalışmaları, su, kanalizasyon, çevre düzenlemesi ile ilgili taleplerini dinledi. Taleplerle ilgili etkili kişileri arayan Köse, “Bize ilettiğiniz konuları not alarak milletvekili arkadaşlarımız ile birlikte ilgili yerlere bildirdik ve takibini yapacağız. Biz sorunları yerinde görüp, çözümü için çalışıyoruz. İlçelerimizin, beldelerimizin ve köylerimizin gelişmesi ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin yükselmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlara hizmet için sürekli yollardayız. Antalya’nın en ücra köylerine kadar gidip sorunları yerinde görüp çözmeye çalışıyoruz. Amacımız halka en iyi hizmeti götürmek” dedi.

Antalya’nın ilçe, belde, köy, mahalle ve yaylalarını karış karış ziyaret ettiklerini belirten Köse, “Bizler buraya boş laf konuşmaya gelmedik. Sizden oy istemeye de gelmedik. Milletvekillerimiz tarafından yasama dönemindeki çalışmalar hakkında bilgi aktarıp, sorunları yerinde görerek, çözüm üretmeye geldik. Gündoğmuş’a her gelişimizde daha az sorunla karşılaşıyoruz. Bu da bizim ziyaretlerimiz sonucu sorunların çözüme kavuşması demektir. Verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Vatandaşımıza daha fazla hizmet edebilmek için milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve meclis üyelerimiz ile birlikte elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.

ÖĞRENCİLERİ SINIFTA ZİYARET ETTİ Ak Parti Gündoğmuş İlçe Kadın Kolları yönetimi ve vatandaşlarla bir araya gelerek talepleri dinleyen Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç ve İl Kadın Kolları Başkanı Nezihe Tezcan Yoldan, ilçe merkezinde bulunan Gündoğmuş Sağlık Ocağı ve Merkez İlköğretim Okulu’nu ziyaret ettiler. Okul Müdürü Faruk Ateş’le bir süre sohbet eden Milletvekili Enç, okulda bulunan 30 öğrenciden 20’sinin Anadolu Lisesi’ni kazandığı bilgisini aldı. Okulun parlayan bir yıldız olduğunu belirterek, okul müdürüne ve öğretmenlere teşekkür eden Enç, sınıflara giderek öğrencilerle bir süre sohbet etti .
Kaynak: İHA