Bakırköy Belediyesi, Ücretsiz Sanat Kursları Açacak

Bakırköy Belediyesi, İspirtohane Kültür Merkezi'nde ücretsiz sanat kursları düzenleyecek.

Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, yaptığı yazılı açıklamada, kültür merkezleriyle, özerk tiyatrosuyla Bakırköy'ün İstanbul'un önde gelen kültür ve sanat ilçelerinden biri olduğunu belirtti.

Belediye olarak, profesyonel çalışmaların yanında amatör çalışmalara da ciddi destek verdiklerini, bu yıl da Bakırköylüler'e, İspirtohane Kültür Merkezi'nde sanatın pek çok dalında ücretsiz kurslar açacaklarını kaydeden Erzen, şu bilgileri verdi:

''Yetişkinlere ve 17 yaş üstü işitme engellilere resim, çocuklara org ve tiyatro, çocuklara ve yetişkinlere gitar kursu verilecek. Ümit Urgan ve Fuat Özdener yönetimlerindeki Türk Sanat Müziği koroları ve Belkıs Akkale idaresindeki Türk Halk Müziği korolarımıza da 18 yaş üstü Bakırköylülerimiz'i bekliyoruz. Tarihi binamızda engelli kardeşlerimiz için asansör bulunduğu için engelliler de kurslara gönül rahatlığı ile katılabilir.

1 Ekim'de başlayacak kursların kayıtları eylül ayı sonuna kadar sürecek. Tek aradığımız şart Bakkart sahibi olunması. Ayrıntılı bilgi almak isteyen yurttaşlarımız 414 96 52 numaralı telefondan bilgi sahibi olabilirler.''
Kaynak: AA