'BDP’liler ile PKK’lı teröristlerin kucaklaşması şımarıklık'

Zaman Gazetesi yazarlarında Hüseyin Gülerce, BDP’li vekiller ile PKK’lı teröristlerin kucaklaşmasını şımarıklık olarak yorumladı.

'BDP’liler ile PKK’lı teröristlerin kucaklaşması şımarıklık'
Zaman Gazetes 'ndeki Yeni strateji: BDP'yi kapattırmak başlıklı köşe yazısında BDP'li milletvekilleri ile teröristlerin kucaklaşmasını 'BDP'yi kapattırmak için' diyerek yorumlayan Zaman Gazetesi yazarlarında Hüseyin Gülerce, yeni strateji ile BDP'nin Meclis'ten çekilmesinin hedeflendiğini yazmışı.

Özellikle Gaziantep'te yaşanan saldırıdan sonra bu analizinin arkasından daha çok durduğunu söyleyen Gülerce, BDP'li vekillerin PKK'lı teröristlerle kucaklaşmasını ise şımarıklık olarak yorumladı. BDP'li vekillerin ellerinde silah olan teröristlere hayranlıkla baktıklarını belirten Gülerce, vekillerin teröristleri takdir ettiğini savundu.

Ortaya çıkan tablodan sonra BDP'li vekillere 'Sen Meclis 'te ne arıyorsun?' diyerek seslenen Gülerce, yaşananlarda bir meydan okumanın olduğun söyledi. PKK'nın BDP'yi kapattırmak istediğini söyleyen Gülerce, bu şekilde PKK'nın silahlı mücadeleyi tabanına meşru göstermek istediğini dile getirdi.