Ankaralı Ayşe Coşturdu

Ankaralı Ayşe olarak bilinen Ayşe Dinçer, Çorum'un Sungurlu ilçesine bağlı Demirşeyh Belediyesi tarafında düzenlenen açık hava konserinde Demirşeyhlileri coşturdu.

Ankaralı Ayşe Coşturdu
Sahnedeki kıpır kıpır halleriyle beğeni toplayan şarkıcı kadınlar tarafından büyük ilgi gördü. Yaklaşık bin kişinin katıldığı açık hava konserinde yoğun ilgi gören Ayşe, konserinde Başkan Uğur Karçıka'ya, 'Sevginin bedeli bu olsa gerek. Burada çok yoğun bir kalabalık var. Sizi tebrik ediyorum' diyerek Başkan Karçıka'ya açık hava konserine davet ettiği ve Demirşeyh halkı ile buluşturduğu için teşekkür etti.

Başkan Karçıka'da, Ankaralı Ayşe'ye, 'Bende hem beldemi hem de halkımı çok seviyorum. En iyisini yapmaya çalışıyorum' diyerek cevap verdi.

Yoğun kalabalık ile birlikte coşan Ankaralı Ayşe Demirşeyh halkına Unutulmaz bir gece yaşattı.

Açık Hava konserine Demirşeyh Belediye Başkanı Uğur Karçıka, Sungurlu Belediye Başkan vekili Nükremin Dağaşan, Sungurlu İlçe Emniyet Müdür vekili Ahmet Çelik, Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun, AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı Muammer Çuhacı, belde belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı .
Kaynak: İHA