Vali Özdemir Çakacak, “kırşehir’e Birlikte Hizmet Edeceğiz”

Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak daire amirleri ile yaptığı toplantıda, “Kırşehir’e hep birlikte hizmet edeceğiz” dedi.

Vali Özdemir Çakacak, “kırşehir’e Birlikte Hizmet Edeceğiz”
Vali Çakacak’ın daire amirleri toplantısına Garnizon Komutanı Jan. Alb. Türker Yılmaz, Vali Yardımcıları Mehmet Alabacak ve Fikret Çavuş, İl Emniyet Müdürü Metin Aşık, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan ve kurum amirleri katıldı.

Çakacak toplantıda, Makamların halka hizmet için verildiğini belirterek, “Sahip olduğumuz bu makamlar bizlere halka hizmet için verilmiştir. Bu nedenle kapımız daima halkımıza açık olacaktır. Bizim için sıradan olan bir iş vatandaşımız için çok önemli olabilir. Kurumlarımıza gelen vatandaşımıza, devletimizin sıcaklığını, sevecenliğini, güler yüzlülüğünü hissettirmemiz gerekiyor. Devlet vatandaş kaynaşmasını, vatandaşlarımızın devlete olan güvenini ancak bu şekilde sağlayabiliriz. Kısacası, vatandaşlarımıza insan onuruna yakışır şekilde hizmet etmeliyiz” dedi.

Kamu görevlilerini mesai konusunda uyaran ve işlere olumlu yönde bakmalarını isteyen Vali Özdemir Çakacak; “Hizmetlerin yürütülmesinde ben anlayışından ziyade, biz anlayışı olmalıdır. Biz anlayışı ile hepimiz yapılan işlerin sahibi olur ve hazzını da birlikte yaşarız. Özellikle daire müdürlerimizden yatırımlarını iyi takip etmelerini ve ayrılan ödeneklerin zamanında kullanılmasına özen göstermelerini bekliyorum. Sıkıntı varsa paylaşarak beraberce gidermeye çalışacağız. Hizmetlerin en iyisini, en güzelini hep birlikte yapacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA