Fotoiz Topluluğu Burdur'da Fotoğraf Çalışması Yapacak

Burdur Valiliği, Burdur Belediyesi ve Burdur Ticaret ve Sanayi Odası'nın desteğiyle, Burdur'a gelecek Fotoiz Topluluğu, kentte iki günlük fotoğraf çalışması yapacak. Topluluk, çalışmanın sonunda Burdur albümü oluşturacak.

BUTSO Başkan Yardımcısı Ali Gür, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin farklı illerinden 45 fotoğrafçının Burdur'a geleceğini bildirdi. Topluluk tarafından Burdur'da iki günlük fotoğraf çalışması yapılacağını kaydeden Gür, topluluk üyelerinin bu sürede Burdur'un tarihi ve doğal güzelliklerini fotoğraflayacaklarını anlattı.

Burdur'da çekilen fotoğrafların daha sonra ''Burdur Albümü''nde biraraya getirileceğine değinen Gür, ''Burdur Gölü, İnsuyu Mağarası, Salda Gölü, Salda Kayak Merkezi, Sagalassos Antik Kenti, Kremna Antik Kenti, Yarışlı Gölü, Hacılar Höyüğü hedeflenen gezi bölgesi içinde olacak'' dedi.

Fotoğraf çalışmasının, Burdur'un tanıtımına katkı sağlayacağını kaydeden Gür, hazırlanacak fotoğraf albümüyle Burdur'un gizli kalmış doğal ve tarihi güzelliklerin kamuoyuna sunulacağını belirtti.

Muhabir: Volkan Poliçe

Yayıncı: Güç Gönel
Kaynak: AA