Kadışehri Belediyesi Yeni Hizmet Binası Önümüzdeki Yıl Tamamlanacak

Yozgat’ın Kadışehri ilçesine yapımına geçen yıl başlanılan belediye hizmet binası 2013 yılında tamamlanarak hizmete açılacak.

İlçe Belediye Başkanı Davut Karadavut, yaptığı açıklamada ilçeye yakışır bir belediye hizmet binası ile vatandaşlara daha sağlıklı hizmet vereceklerini söyledi.

Başkan Karadavut, "Yeni hizmet binamız 8 kattan oluşacak. Birinci katında hizmet birimlerimiz, 2. katında toplantı salonlarımız olacak. Zemin katlarda ise 7 ayrı iş yeri olacak. 3, 4 ve 5 katlarda ise yine ilçemizde eksikliği büyük ölçüde hissedilen 34 odalı konforlu bir otel olarak tahsis edilecek. Yine bodrum katlarda fitnes salonu hamam ve sauna gibi sosyal hizmetler de olacaktır." dedi.

Belediye’ye ait eski hizmet binasını öğrenci yurdu olarak kullanması amacıyla Bozok Üniversitesine devredileceğini söyleyen Başkan Karadavut, "Bizler sosyal belediyecilik anlayışının gereği olarak halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah yakın bir gelecekte ilçemiz modern kentleşme açısından örnek ilçeler arasında yer alacaktır." diye konuştu.