Milletvekili Zorlu: Vatandaşımızın Her Daim Yanındayız

Karapınar, Ereğli ve Emirgazi ilçelerinde çalışmalarını sürdüren AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Cem Zorlu, Karapınarda esnaf ziyaretinde bulundu.

Zorlu, halkla iç içe, sorunları birebir çözümlemek için çalıştıklarını söyledi.

Konya Milletvekili Cem Zorlu, beraberinde AK Parti Karapınar İlçe Çaşkanı Mehmet Yaka ve yönetim kururlu üyeleri ile birlikte esnafları ziyarete ederek, istek ve şikâyetlerini dinledi. AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yaka, sık sık bu tür ziyaretlerin yapılacağını kaydederek, "Vatandaşlarımızdan bire bir milletvekiline istek ve şikâyetlerini iletmelerini istedik. Milletvekilinin, caddedeki vatandaşın memnun olup olmadığına şahit olması daha iyi olacağını düşünüyoruz.” dedi.

Yapılan çalışmalar hakkında Karapınar 100. Yıl Parkı Kurtay Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyen Milletvekili Zorlu, "Partimizin başarılı olmasındaki en büyük neden halkın içinde olduğumuzdur. Halk ile sıcak temas, samimi ortamda sorunları dinlemektir. Bir yıl devam ettireceğimiz bu çalışmalarımıza Ereğli ilçemizden başladık. Emirgazi ilçesinde ve son olarak Karapınar'da 9 köy, 2 belediye ziyaretimiz oldu. Hedefimiz, vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu, sorunlarını çözüm adına yapabileceğimizi yapıyoruz. Daha iyi hizmet verebilmek için bizim bir projektör, projeksiyon gibi olabilmektir. Hizmet aşkı ile yanıp tutuşan bir başkan ve millet ile ülkemizi dünya çapında saygın bir ülke haline getirmeye çalışıyoruz. Ülke olarak ekonomi adına randevu talepleri alıyoruz. Bu da başarılarımızın bir örneğidir." şeklinde konuştu.

Toplantıya; Kaymakam Ramazan Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yaka, Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, medya mensupları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.