Denize Düşen Otomobilden Çıkan Acı Gerçek

Önceki gece Tekirdağ’da araçlarıyla feribottan indikten sonra denize düşen otomobilde hayatını kaybeden 4 kişinin kaderlerinin Ödemiş’te bir araya geldiği öğrenildi.

Denize Düşen Otomobilden Çıkan Acı Gerçek
Kızları Selvi Eriş’in (25) Ödemiş’ten Kırklareli’ne giden çeyizlerine özel araçlarıyla refakat eden Vecdet Eriş (53), eşi Aysel Eriş (49), dünürleri Ahmet Gülhan (53) ve Zeynep Gülhan (51), içinde bulundukları aracın feribottan inerken Tekirdağ limanında denize düşmesi sonucu yaşamlarını yitirdi.

23 HAZİRAN’DA DÜĞÜNLERİ OLACAKTI
Aslen Ödemişli olmayan Eriş ve Gülhan ailelerinin kaderleri görev icabı geldikleri Ödemiş’te birleşti. Babası Ödemiş Endüstri Meslek Lisesi’nde öğretmen olan Selvi Eriş ile Ödemiş Tapu Müdürlüğünde görev yapan Ahmet Gülhan’ın oğlu Mustafa Gülhan aynı sınıfta okuyorlardı. Gülhan ve Selvi’nin aşkları Ödemiş Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde başladı.

Mustafa Gülhan, okul yıllarında aşkı için bileklerini bile kesmiş, bu da onun askeri okullara girmesini engellemişti. İki sevgili bilgisayar bölümünden 2006 yılında mezun oldu. Mustafa Gülhan bir süre bir bilgisayar satış ve tamir dükkanında çalıştıktan sonra uzman çavuş olurken, Selvi Eriş de Ödemiş’te bir mağazada çalışmaya başladı.

Okulun ardından arkadaşlıklarını ilerleten gençler 5 Şubat’ta nişanlandı. Bu arada Gülhan ailesinin tayini 2009 yılında Afyon’un Evciler ilçesine çıkarken 2003 yılında emekli olan Vecdet Eriş de Ödemiş’te yaşamaya devam etti.

Evciler ilçesinde tapu müdürlüğü görevini sürdüren Ahmet Gülhan oğlunun düğün hazırlıkları için yıllık izine çıktı. Genç çiftler 24 Mayıs 2012 tarihinde Ödemiş Belediyesi nikah dairesine giderek nikahlarını kıydırmışlardı. 23 Haziran 2012 Cumartesi günü Belediye Yazlık Düğün Salonunda düğün hazırlıkları yapan gençler anne ve babalarının gözleri önünde ölmeleri karşısında çaresiz kaldı. Otopsileri yapılan Eriş çiftinin cenazelerinin defnedilmek üzere bugün Ödemiş’e getirilmesi bekleniyor .
Kaynak: İHA