Sandıklı Ak Parti'den Birlik Mesajı

AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Özeski ile kongrede aday olan ve adaylığının ardından tartışma konusu olan Mustafa Çöl bir araya geldi.

AK Parti eski milletvekili Zekeriya Aslan ' ın bir araya getirdiği AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Özeski ve Sandıklı ilçe Başkanlığına adalığını açıklayan Mustafa Çöl birlik mesajı verdi . Sandıklı ' da yapımı devam eden Devlet Hastanesi ' nin ikinci etabını gezen heyet , ' Sandıklı AK Parti ' de bir sorun yok ' mesajı verdi . Burada bir konuşma yapan eski milletvekili Zekeriya Aslan , Sandıklı ' da yapılan Kestel Barajı , Devlet Hastanesi , Yunus Emre Mahallesi dere ıslahı , Kaplıca Hamam Çayı dere ıslahının büyük projeler olduğunu söyledi .

Aslan , projelerin hepsinde Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ' nun imzasının bulunduğunu ifade ederek , desteği için teşekkür etti .

Sandıklı AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Özeski ise güzel bir seçim süreci geçirdiklerini belirterek , " Kavgamız ve kırgınlığımız olmadı . Burada delegelerimize teşekkürlerimi sunuyorum . Bu bir hizmet yarışıydı . Şimdi Mustafa kardeşimizle birlikte ve tüm AK Parti ' ye gönül vermiş insanlarımızla birlik içerisinde hizmet etmeye devam edeceğiz . AK Parti ' nin farkını Sandıklımız yaşadı , yapılan bu yatırımlarda emeği çok olan bakanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır . Milletvekillerimiz Sait Açba ve Halil Ürün Bey ' e de buradan teşekkür ediyorum . Hepimiz Sandıklıya hizmet için varız " dedi .

Kaynak: İHA