Şamil Tayyar CHP'lileri Yine Çılgına Çevirecek

4+4+4 görüşmeleri sırasında sosyal paylaşım sitesi twitter'da yazdıkları ile Meclis Genel Kurulu'nda gerginliğe neden olan AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar'dan, CHP'lileri kızdıracak bir tweet daha paylaştı.

Şamil Tayyar CHP'lileri Yine Çılgına Çevirecek
Tayyar, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da '4+4+4 geçti, meclis tarih yazdı; katsayı adaletsizliği kalktı, Kur'an seçmeli ders oldu, kederliler meyhanelere koştu 'diye yazdı.

4+4+4 olarak bilinen ve kabul edilen kanun teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından Şamil Tayyar sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan kanun teklifinin yasalaşmasını değerlendirdi.

CHP'LİLERİ YİNE KIZDIRACAK
4+4+4 düzenlemesinin TBMM'de görüşüldüğü sıralarda yazdığı, '4+4+4 okulları değil, meyhaneleri vurdu. CHP'li vekiller tam kadro mecliste 'tweeti Genel Kurulu'nda gergin anlar yaşanmasına sebep olmuştu.Tayyar'ın genel kurulda kavga çıkaran tweetinden sonra tartışma yaratacak bir tweet daha kanun teklifinin yasalaşmasından sonra geldi. Tayyar sosyal paylaşım sitesi Twitter'da '4+4+4 geçti, meclis tarih yazdı; katsayı adaletsizliği kalktı, Kur'an seçmeli ders oldu, kederliler meyhanelere koştu 'diye yazdı.

BEYAZ GAZETE


İLGİLİ HABER

Şamil Tayyar: 4+4+4 okulları değil, meyhaneleri vurdu