Nlp Uzmanı Kalpaklıkaya İdil'de Konferans Verdi

Şırnak'ın İdil ilçesi Nüfus Müdürlüğü'nün girişimleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organizasyonuyla ilçeye gelen Eğitimci-Yazar Nöro Lengüistik Programlama (NLP) Uzmanı Alişan Kalpaklıkaya, Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Konferans Salonu'nda bir konferans verdi.

Nlp Uzmanı Kalpaklıkaya İdil'de Konferans Verdi
İlk etapta 8. ve 12. sınıf öğrencilerine üç seansla 'Öğrenmeyi Öğreniyorum ' konulu konferans veren Kalpaklıkaya, sinevizyon eşliğinde öğrencilerin motivasyonunu arttırıcı görsel sunumlar yaparak öğrenmenin etkili yollarını gösterdi. Öğretmenlere yönelik 'İlham Veren Öğretmen ' konulu konferanslarında, öğretmenlerin, öğrencilere bilgiyi nasıl aktarması gerektiğini ve dersin nasıl keyifli bir hale getirildiğini kendine özgün anlatımıyla aktaran Kalpaklıkaya, öğretmenlerin bir bahçıvan gibi sevgi bahçesineözen göstermeleri gerektiğini aktardı.

Programın sonunda ilçe Kaymakamı Mustafa İmamoğlu, davetlerini kabul edip kendilerini kırmayan Eğitimci-Yazar NLP Alişan Kalpaklıkaya'ya teşekkür ederek, şu ana kadar izlediği en keyifli ve eğitici sunumu izlediğini belirtti

Kaynak: İHA