MTSO EKAV’dan TURAB’a Ziyaret

Türk-Arap Ülkeleri İşadamları Derneği (TURAB) Genel Başkanı Emin Ucuz, yeni dönemde tüm sivil toplum kuruluşları ile işbirliğini artırmayı hedeflediklerini söyledi.

MTSO EKAV’dan TURAB’a Ziyaret
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Eğitim ve Kalkınma Vakfı (EKAV) Başkanı İbrahim Kiper, Başkanvekili İbrahim Bilir ve Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Kayacı ile birlikte merkezi Mersin 'de bulunan TURAB 'ın yeni yönetimini ziyaret ederek başarılar diledi. TURAB Genel Merkezi 'nde gerçekleşen ziyarette Kiper ve beraberindekileri TURAB Genel Başkan Emin Ucuz ile Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı.TURAB Başkanı Ucuz, ziyarette yaptığı konuşmada, MTSO EKAV 'ın başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve desteklediklerini belirtti. Yeni dönemde kentteki ve ülkedeki tüm sivil toplum kuruluşları ile işbirliğini arttırmayı hedeflediklerini ifade eden Ucuz, “MTSO EKAV, yürüttüğü sosyo-ekonomik çalışmalar ile sahip çıkılması, desteklenmesi gereken önemli bir kuruluştur. TURAB olarak ülkemizin gelişmesine önemli katkılar sunan bu gibi kuruluşların her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Ayrıca yeni dönem hedeflerimiz arasında öncelikli olan sivil toplum kuruluşları, kurum ve kuruluşlar ile ilişkilerin geliştirilip, güçlendirilmesi var. Çalışmalarımız kapsamında MTSO EKAV ile bağımızı kuvvetlendirmek adına büyük çaba sarf edeceğiz” dedi.

MTSO EKAV Başkanı Kiper de “Yeni yönetimin, yeni dönemde derneğin başarı çıtasını daha yukarılara taşıyarak gerek ilimiz gerek ülkemiz için önemli çalışmalara imza atacağına inancımız tamdır” diye konuştu.EKAV olarak kentin ve ülkenin gelişimine katkı sunmak adına önemli projeler yürüttüklerini kaydeden Kiper, ekonomik ve sosyal alandaki bu çalışmaların diğer illere örnek niteliğinde olduğunun altını çizdi. Toplumun sosyal sorumluluğunun artması, kalkınma ve gelişmenin güçlenmesi için çaba sarf ettiklerini dile getiren Kiper, amaçlarının el birliği ile Türkiye 'yi daha aydınlık günlere taşımak olduğunu vurguladı.
Kaynak: İHA