Esenyurt'ta Bir İş Yerinde Parça Tesirli Bomba Patladı

Esenyurt’ta gece saatlerinde bir eczanenin kepengine konulan parça tesirli bomba patladı.Patlamanın etkisiyle iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

Olay, dün gece saat 03:00 sıralarında Saadetdere Mahallesi Fevziçakmak Caddesindeki bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından Ayşe Köpük Kıdıl isimli vatandaşın eczanesinin kepengine parça tesirli bomba konuldu. Bombanın şiddetli patlaması ile eczanenin kepenginde yırtılma oluşurken, iş yerinin camları da kırıldı. Sabah saatlerinde iş yerini açmak için gelen çalışanlar, durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen bomba imha uzman ekipleri eczanede incelemelerde bulundu. İşyeri sahibi Kıdıl 'ın ifadesine göre eczaneye parça tesirli ve zaman ayarlı bomba atıldığı öğrenildi.

Çalışanların sabah iş yerini açmak için geldiğinde durumu görüp polise haber verildiğini belirten Ayşe Köpük Kıdıl, 'Ben 20 yıldır eczane işletiyorum. Kimse ile bir düşmanlığım yok. Hiçbir kuruluşa da üye değilim ama böyle bir olay yaşandı. Kimler tarafından ne amaçla yapıldığını bilmiyorum. Eczanede maddi hasar meydana geldi. Ancak içeri giremedikleri için dükkanda bir şey yok. Polis ekipleri parça tesirli ve zaman ayarlı bir bombanın olduğunu söyledi. ' şeklinde konuştu.

Olayla ilgili polis ekipleri geniş çaplı araştırma başlatıldı.