Bu Kez Kaçamadı

Aydın’da hırsızlık suçundan çok sayıda sabıka kaydı bulunan ve her seferinde polisten kaçmayı başaran hırsızlık zanlısı bu kez yakalandı.

Bu Kez Kaçamadı
Daha öncede kiralık araçlarla gezerken polisin peşine düştüğü hırsızlık zanlısı yine kiralık bir araç ile gezerken yakalandı.

Aydın 'da genelde 2 'inci ve daha yüksek katta bulunan evlere balkondan veya pencereden girerek hırsızlık yapan Savaş E. (21) kovalamaca sonucu yakalandı. Hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunan ve sekiz ayrı olayı gerçekleştirdiği tespit edilip hakkında arama kararı çıkartılan Savaş E. yaklaşık 3 aydır kiralık otomobiller ile gezip kendisini fark eden polislerden kaçmayı başarıyordu. Dün akşam devriye görevini yapan Hırsızlık Büro Amirliği 'ne bağlı ekipler Savaş E 'yi yine kiralık bir otomobille gezerken gördü. Polis, Savaş E 'yi yakalamak için harekete geçerken, durumu fark eden Savaş E. Yine kaçmaya başladı. Yaklaşık on dakikalık takip sonucu yakalanacağını anlayan Savaş E. araçtan inerek yaya olarak kaçmak istedi. Polislerin takibi sonucu hırsızlık zanlısı Savaş E. Güzelhisar Mahallesi Albay Şefik Caddesi üzerinde yakalandı. Emniyette işlemleri tamamlanan Savaş E. mahkemeye sevk edildi.
Kaynak: İHA