Vodafone Çiftçi Kulübü'nden Mersinli Çiftçiye Traktör

Vodafone'un sosyal bir iş modeli olarak hayata geçirdiği Vodafone Çiftçi Kulübüne üye olarak çiftçi tarifelerinden birini seçenler arasında düzenlenen traktör çekilişinde altıncı talihli İçel'den Yakup Demir oldu.

Vodafone açıklamasına göre, mobil iletişim teknolojileri aracılığıyla tarımda sürdürülebilir bir büyüme ve verimlilik artışı sağlama hedefiyle 3 yıl önce, Türkiye'de bir ilk olarak Vodafone Çiftçi Kulübünü hayata geçiren Vodafone Türkiye, çiftçileri ödüllendirmeye devam ediyor.

Vodafone Çiftçi Kulübüne üye olarak çiftçi tarifelerinden birini seçenler arasında düzenlenen traktör çekilişinde altıncı talihli de belli oldu. İçel'in Yenişehir ilçesinden talihli çiftçi Yakup Demir, Vodafone Çiftçi Kulübü'nden kazandığı traktörün anahtarını, İçel'de düzenlenen törenle teslim aldı. Demir'e traktörünün anahtarı, Vodafone Türkiye Pazarlama Müdürü Yiğit Özcan tarafından verildi.

Özcan, ''Vodafone Çiftçi Kulübü ile mobil iletişim teknolojilerinin sunduğu olanakları Türkiye'nin dört bir yanındaki çiftçilerimiz için erişilebilir kılıyor ve böylelikle iş yapma süreçlerini çok daha pratik hale getiriyoruz. Sunduğumuz ürün ve hizmetler kısa sürede çiftçilerimiz tarafından büyük ilgi gördü. Vodafone Çiftçi Kulübüne üye olarak çiftçi tarifelerini seçen abonelerimizi ödüllendirmeye devam ediyoruz. Case IH marka altıncı traktörümüzü İçelli Çiftçi Kulübü üyemiz Yakup Demir'e armağan etmekten çok mutluyuz'' ifadelerini kullandı.

Vodafone Türkiye'nin Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı işbirliğiyle 2009 yılı sonunda hayata geçirdiği Vodafone Çiftçi Kulübü, çiftçilerin bilinçlendirilmesini ve bu yolla tarımsal ve kırsal kalkınmaya katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Vodafone Çiftçi Kulübü, çiftçilere uygun fiyatlı tarife ve cihazlardan hayatlarını kolaylaştıran servislere, marka ortaklıklarıyla sağlanan hizmetlerden tarımsal verimlilik hakkında bilinçlendirme çalışmalarına kadar uzanan geniş bir yelpazede iş ve yaşam kalitelerini artıracak bir hizmet ve çözümler bütünü sunuyor.

Muhabir: Elif Ferhan Durmuş

Yayıncı: Ali Bayaslan
Kaynak: AA