Toroslar Belediyesi‘nden Çiçeklendirme Atağı

Mersin‘in merkez ilçe Toroslar Belediyesi‘ne bağlı park ve bahçeler müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırları içerisinde bulunan park, kavşak ve refüjleri çiçeklendiriyor.

Toroslar Belediyesi‘nden Çiçeklendirme Atağı
Çiçeklendirme çalışmalarıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesindeki seralarda yılda 150 bin mevsimlik çiçek yetiştirildiğini ve bu çiçekleri ilçe sınırları içerisinde ki cadde, bulvar ve parklara ektiklerini söyledi.

Çevre güzelliğinin kentin vizyonuna ve modern hayata katkı sağlayacak bir yatırım olduğunun altını çizen Tuna, yetki alanlarında olmamasına rağmen cadde ve bulvarların bakımını düzenli olarak yaptıklarını dile getirerek, "Göreve geldiğimiz günden bugüne sorumlu belediyecilik anlayışla cadde ve bulvarların bakımını üstlendik. Özellikle ilçemizin otoban girişinde olması nedeniyle dışarıdan gelen misafirlerin kent hakkındaki ilk yorumlarını düşünerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla Toroslar‘ın görünümü değişti. Cadde ve sokaklarımızda göze çarpan güzellikler meydana getirdik. Eskiden bahçeli evlerin içerisinde gördüğümüz çiçekleri, kavşak, refüj ve parklarımıza ekerek kentimize estetik bir görünüm kazandırıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA