Hintlilerin Masal Gibi Düğünü

Hindistan jet sosyetesine ev sahipliğini yapacak 2 milyon Euro maliyetli 5 gün 5 gece devam edecek olan düğünün konukları THY‘dan kiralanan özel uçak ile Antalya‘ya geldi.

Turizm kenti Antalya gösterişli bir Hint düğüne ev sahipliği yapacak. Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1 milyar 300 milyon dolara yaptırılan World Travel Awards 2010‘da ‘Dünyanın En Lüks Oteli‘ seçilen Mardan Palace Hotel‘de gerçekleşecek düğün, 5 gün 5 gece sürecek. Hint adetlerine göre, kız tarafı olan Hindistan‘da demir-çelik ve inşaat işi yapan Pankaj ailesinin yapacağı düğün için 5-11 Temmuz tarihleri ardasında otelin Anadolu kanadındaki tüm odaların kapatıldığı bildirildi. Erkek

tarafının Hindistan‘da tekstil sektöründe söz sahibi olduğu belirtilirken, düğün için Hindistan‘dan 35 aşçının geldiği ifade edildi.

800 şişe özel likörün tüketilmesi beklenen düğün için otelin iskele bölümü özel olarak tasarlandı. İngiltere ve Hindistan‘dan çok ünlü DJ‘lerin geleceği düğünde Türk Pop Müziği sanatçısı Ziynet Sali sahne alacak.

Asterix Tours Genel Müdürü Necip Fazıl Güldemir, "Antalya‘da çok güzel bir düğüne ev sahipliği yapıyoruz. Hindistan‘da çok sayılı bir ailenin düğünü. Çok ciddi rakamlar harcandı. Çok özel şeyler hazırlandı. Mardan Palace‘de gerçekleşecek düğün 5 gün sürecek. 200 araç lojistik destek verdi. Ekiple birlikte yabancı sanatçılar, aşçılar dahil 700 kişi geldi. Yaklaşık 2 milyon Euro harcanacak düğünde Ziynet Sali de sahne alacak" dedi.

Kaynak: İHA