Genç Sinemacılardan Müdür Sayılır‘a Ziyaret

Van Ticaret Meslek Lisesi İletişim Bölümü öğrencileri, okul müdürleriyle birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Sayılır‘ı makamında ziyaret ettiler.

Genç Sinemacılardan Müdür Sayılır‘a Ziyaret
Ticaret Meslek Lisesi İletişim Bölümü‘nden Nahide Aslan ve Rabia Aşan adlı öğrenciler, Okul Müdürleri Musa Özdemir ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Sayılır ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan Okul Müdürü Musa Özdemir, öğrencilerin büyük bir başarıya imza attığını belirterek, "İletişim Bölümü‘nden Nahide Aslan ve Rabia Aşan adlı öğrencilerimiz bu yıl Ankara‘da dördüncüsü düzenlenen ‘Gençliğin Gözünden Türkiye‘ adlı kısa metrajlı film yarışmasında ‘Hüzün‘ adlı kısa filmle 250 film arasında Türkiye üçüncülüğü gibi önemli bir başarı elde etmişlerdir. Bu önemli başarılarından dolayı kendilerine bir kamera, bir dizüstü bilgisayar, plaket ve katılım belgesi verilmiştir. Ayrıca yarışma sonrasında öğrencilerimize Ankara‘nın tarihi ve kültürel yerleri gezdirilmiştir" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Sayılır ise, 250 eser arasında Van‘dan bir eserin dereceye girmesinin kendisini gururlandırdığını belirterek, "Sizin çektiğiniz filmleri daha büyük organizasyonlarda ve festivallerde görmek istiyorum. Önemli bir başarıya imza attınız. Daha büyük başarılara imza atmanızı diliyorum ve sizleri tebrik ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA