Başkan Bahçeci‘den Sünnet Şöleni‘ne Davet

Kırşehir Belediyesi 3. Geleneksel Sünnet Şöleni‘ne tüm Kırşehirlileri davet eden Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, şu ana kadar yaklaşık 250 çocuğun müracaat ettiğini belirterek, bu yıl yapılacak olan sünnet şölenine ilginin daha yoğun olduğunu söyledi.

Başkan Bahçeci‘den Sünnet Şöleni‘ne Davet
Geçtiğimiz yıl ikincisi düzenlenen Sünnet Şöleni‘nde, ailelerin ve çocukların mutluluklarını paylaştıklarını belirten Başkan Bahçeci, "Belediyeyi devraldığımız günden beri Sosyal Belediyeciliğin gerektirdiği konularda elimizden geldiğince hizmet etmeye çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıl yaklaşık 150 çocuğu ücretsiz sünnet ettirerek mutlu günlerine ortak olduk. 9 Temmuz 2011 Cumartesi günü Aşıkpaşa Öğretmenler Parkı‘nda yapılacak Geleneksel 3. Sünnet Şölenin de yine çocuklara sünnet kıyafetlerini ücretsiz dağıtacağız" dedi.

Bahçeci, "Programda, Grup Her Telden ve Grup Dosteli de doyumsuz bir konser verecek. Çocuklar için palyaço, pilav ve ayran ikramının yanı sıra sünnet olup erkekliğe ilk adımı atacak olan çocuklara balon ve oyuncak dağıtacağız. Sözlerimi sonlandırırken çocukların bu mutlu günlerinde yanlarında olmak ve onlara destek vermek için, bütün Kırşehirlileri şölene davet ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA