Eğlence Dönüşü Trafik Kazası: 2 Ölü, 1 Yaralı

Adana‘nın Feke ilçesinde Göksu Nehri‘ne yuvarlanan otomobildeki 2 kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Adana‘nın Feke ilçesinde Göksu Nehri‘ne yuvarlanan otomobildeki 2 kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Saimbeyli‘den Feke‘ye gelmekte olan Yusuf Dal’ın kullandığı 01 RY 550 plakalı otomobil, Feke’ye 1 kilometre kala 75 metrelik uçurumdan Göksu Nehri‘ne uçtu. Kazada otomobilde bulunan Yusuf Dal (24) ile Melek Sema Acar hayatını kaybederken, Ayhan Demir (24) yaralandı.

Sabaha karşı saat 03.00 sıralarında meydana gelen kazada yaralı olarak kurtulan Ayhan Demir, kaza yerinden çıkarak yakınlarda bulunan bir eve gidip yardım istedi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, ırmak kenarında Melek Sema Acar ve Yusuf Dal’ın cesediyle karşılaştı. Cesetler, güvenlik güçleri ve vatandaşların yardımıyla uçurumdan güçlükle çıkarıldıktan sonra Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu‘na gönderildi.

Irmakta başka kazazedelerin olabileceği düşünülerek Adana Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birliğine haber verildi. Kaza yerine gelen Adana Sivil Savunma Arama ve Kurtarma su altı ekipleri yaptıkları aramalar sonunda üçüncü bir şahsın da araç içerisinde olabileceği ihtimali üzerine aracın da çıkartılmasını sağladı.



TEDAVİSİ DEVAM EDERKEN HASTANEDEN KAÇTI

Yaralı Ayhan Demir ise 112 acil ambulansıyla Kozan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Demir, burada tedavisi devam ederken kaçtı. Kısa süreli araştırma sonunda Ayhan Demir, Türkeli Mahallesi‘ndeki evinde polis tarafından yakalanarak, tekrar tedavi için Kozan Devlet Hastanesi‘ne kaldırıldı. Buradaki tedavisi sona eren Demir, Feke jandarma ekiplerine teslim edildi.

Kaza yapanların aşırı derecede alkollü olduğu ve Saimbeyli ilçesinden bir eğlence merkezinden gelirken kaza yaptıkları öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.