Ak Parti Milletvekili Adayı Ürün Kızılören‘de

AK Parti Afyonkarahisar milletvekili adayı Halil Ürün, Kızılören Göleti‘nin tamamlanması ile birlikte geçimini tarımdan sağlayan vatandaşlar için büyük kolaylık sağlanacağını ifade etti.

Ak Parti Milletvekili Adayı Ürün Kızılören‘de
Ürün, seçim çalışmaları kapsamında Kızılören ilçesini ziyaret etti. İlçedeki esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Ürün, bir süre önce temeli atılan Kızılören Göleti‘ne ilişkin Belediye Başkanı Ahmet Pekşen‘den bilgi aldı. Ürün, AK Parti iktidarı döneminde tarımın vazgeçilmez unsuru sulama konusunda Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu tarafından adeta bir seferberlik başlatıldığını belirterek, "Tüm bu yatırımların tarımsal üretim konusunda sevindirici sonuçları bir süre sonra alınmaya başlanacak. Su, tarımda olmazsa olmaz bir unsur. Sayın Bakanımızın su ve ağaçlandırma ile ilgili başlattığı seferberliğin olumlu sonuçlarından inşallah tüm vatandaşlarımız nasiplerini alacaklardır" dedi.

Afyonkarahisar‘ın daha yeşil bir kent haline geleceğini kaydeden Ürün, "Biz daha yaşanılabilir çevre için elimizden gelenin en iyisini yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Başka bir tabirle daha yaşanılabilir bir Afyonkarahisar ve Türkiye için çalışıyoruz" diye konuştu.

Ürün‘e ziyaretlerinde Kızılören Belediye Başkanı Ahmet Pekşen ile AK Parti Kızılören İlçe Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Yıldırım ve Halil İbrahim Ulusoy eşlik etti.

Kaynak: İHA