Türkiye 2010 Altın Yüzlerini Seçti

Tüm Anadolu Çalışan ve Emekliler Birliği ile yayın organı olan ; Türkiye Konuşuyor Dergisi‘nin geleneksel olarak düzenlemiş olduğu ödül gecesinin 6‘ncısı bu yıl Sherathon Maslak‘ta yapıldı.

Türkiye 2010 yılının değerlendirildiği 40 Altın Başarı ve Hizmet Kalite Zirvesi ve Ödül Töreni‘nde TAÇED ile Tüarkiye Konuşuyor Dergisi‘nin bu anlamlı ödül gecesi ve zirve programında pek çok ünlü isimler yer aldı.

Gecenin sunuculuğunu Yahşi Cazibe‘nin Simge‘si Hande Katipoğlu ile Zeki Şen yaparken, İstanbul Milletvekili Meral Akşener, Rıdvan Dilmen, Güneri Civaoğlu, Göğüş Holding Yönt. Kur. Başk. Kerem Göğüş, Petek Dinçöz, Funda Arar, Kubat, Erol Büyükburç, Ece Gürsel, Doğukan Manço, Küçük sırlar ekibi Sinem Kobal, Burak Özçivit, Febyo Taşel, Universal Hospital Group Yönetim Kurl.Başk. Dr. Azmi Ofluoğlu, Yakala.co kurucu ortaklarından Mehmet Keteloğlu yer alan isimler arasındaydı.

İbrahim Tatlıses‘in altın yüz ödülü MN GROUP Yönt.Kurl. Başk. Nuray Şahinoğlu Baydar tarafından, Acıbadem Maslak Hastanesi‘nde Derya Tuna‘ya teslim edildi.

Kaynak: İHA