Kalbim Seni Seçti 16. bölüm özeti ve fragmanı

Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Kalbim Seni Seçti 16. bölümüyle 8 Ekim Cumartesi akşamı Atv ekranlarında olacak. İşte Kalbim Seni Seçti 16. bölüm özeti...

Kalbim Seni Seçti 16. bölüm özeti ve fragmanı
Kalbim Seni Seçti dizisinin 16. bölüm özeti Atv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Kalbim Seni Seçti 16. bölüm fragmanı ve 15. bölüm özeti...

Handan, Aylin'le konuşmasının ardından Emir'e yakınlaşmak için bir plan yapar. Ömer'in sağ salim eve dönüşü Aylin'i harekete geçirir. Evden ayrılır. Ancak bu sefer çocuklarını da yanına alır. Aylin çocuklarıyla yeni bir hayat kurabilmek için işe girer. Emir annesinin gündelikçi olarak çalıştığını öğrenir.

Handan'ın tam da bu sırada yaptığı iş teklifini, annesine destek olmak için kabul eder. Ancak Handan'ın yanında çalıştığını Aylin'den saklar. Bununla yetinmeyen Handan, okulda da derslere girmeye başlar. Bütün amacı oğluna daha yakın olmaktır.

Handan Emir'i kazanmaya çalışırken hapisten yeni çıkan Kaan'la gittikçe uzaklaştığının farkında değildir. Kaan, hapiste yaşadıklarının etkisiyle hayatıyla ilgili yeni kararlar alır. Mutluluğu için para ve güçten vazgeçer. Soyadının kazandırdığı tüm avantajları geride bırakarak Derin'e evlenme teklif eder.

Ömer ise Kaan'ın yeni hayatında daha fazla yer alabilmek için oğluna maddi sorunlarında yardımcı olmaya çalışır. Bu yardım baba oğul arasında yeni bir yakınlaşmaya sebep olur. Aylin, Emir'in Handan'ın yanında çalıştığını öğrenir. Aylin'in aşırı tepkisi Emir'le aralarında tartışmaya sebep olur. Kaan'ın yeni hayatında işler yoluna girerken, hapisten çıkan İzzet ise Kaan'ın peşindedir.