Yurtta yol durumu

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Ortaklar-Söke-Milas yolunun 57-61 kilometreleri (Bafa Gölü) arasında sürdürülen patlatmalı y

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Ortaklar-Söke-Milas yolunun 57-61 kilometreleri (Bafa Gölü) arasında sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 13:00-17:00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.

Çeşme-İzmir yolunun 51-53 kilometreleri arasındaki Urla İskele Kavşağında İSKİ tarafından yapılan kanal çalışmaları nedeniyle yolun bir bölümü trafiğe kapatıldığından ulaşım bölünmüş yolun diğer bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak. Ayrıca, Edremit-Ayvalık yolunun 12'inci kilometresindeki Burhaniye geçişinde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor. Hasankeyf-Gercüş yolunun 4-7 kilometreleri arasında ise patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 20.02.2011 tarihine kadar her gün 24:00-06:00 saatleri arasında ve Pazartesi-Çarşamba-Cuma günleri 12:00-15:00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.