Keçiören'de 2010 Yılı Çalışmaları Masaya Yatırıldı

Ankara Büyükşehir ve Keçiören Belediyesi bürokratları ile mahalle muhtarlarının katıldığı toplantıda 2010 yılında yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Göreve geldiği günden bu yana belediyecilik anlayışıyla hareket eden ve gerek sivil toplum kuruluşları ve gerekse mahalle muhtarlarıyla sık sık bir araya gelerek istişarelerde bulunan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, mahalle muhtarlarıyla değerlendirme toplantısı düzenledi. Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Keçiören Belediyesi bürokratlarının da katıldığı toplantıda 2010 yılı çalışmaları değerlendirildi. Toplantıda söz alan mahalle muhtarları, 2010 yılında birçok eksikliğin giderildiğini, eksik kalan
hizmetlerin de 2011 yılı içerisinde giderileceğine inandıklarını belirterek, çalışmalardan dolayı ilgililere teşekkür ettiler. Mahalle muhtarları ayrıca kendilerini barakalardan kurtararak modern hizmet binalarına kavuşturan Başkan Ak'a da ayrıca teşekkür ettiler.

"2010 KEÇİÖREN İÇİN HİZMET YILI OLDU"
2010 yılını değerlendiren Başkan Ak da, göreve geldiklerinde de söyledikleri gibi Keçiören'in dışarıdan makyajı güzel ama içeride birçok problemi olan bir ilçe olduğunu vurgulayarak, "2010 yılını Keçiören'in en önemli problemi olan altyapı ve ulaşım problemlerini çözmek için şantiye yılı ilan etmiştik. Bu doğrultuda 2010 yılı içerisinde Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içerisinde, ortaklaşa yoğun bir çalışma yürüttük. Bunun sonucu olarak da Keçiören 2010 yılında Ankara'da hiçbir ilçe belediyesinin
almadığı kadar hizmet aldı. Hiçbir belediyede dökülmediği kadar asfalt döküldü, hiçbir ilçede olmadığı kadar altyapı yatırımı yapıldı. Hiçbir dönemde olmadığı kadar Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içerisindeyiz. 2010 yılını Keçiören açısından başarılı bir yıl olarak görüyorum. Emeği geçen Büyükşehir Belediyesi ve Keçiören Belediyesi bürokrat ve çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.
Keçiören'de geçmiş yıllardan kalan bir hizmet eksikliği olduğunun altını çizen Başkan Ak, bu birikimin bir yılda da bitirilemeyeceğini, önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalarla bu eksikliklerin ve ihtiyaçların giderileceğini sözlerine ekledi.